LVIA-suunnittelua ja konsultointia

Ilmastointia katolla – Esmitek Oy

LVIA- ja sähkö­suunnittelua ammatti­taidolla sekä kustannus­tehokkaasti

Esmitek Oy on taloteknistä suunnittelua tekevä yritys Kymenlaaksossa Kouvolassa. Yritys tarjoaa ammattitaitoista LVIA- ja sähkösuunnittelua sekä konsultointia Kymenlaaksosta käsin Etelä-Suomen alueelle sekä muualle Suomeen.

LVIA-ratkaisut ripeästi pitkällä kokemuksella

Yrityksessämme on kattava kokemus LVIA-suunnittelusta. Teemme toimistossamme töitä ripeästi ja rennolla otteella. Pienen organisaation ja vankan osaamisen ansiosta tilatut suunnittelutyöt valmistuvat tehokkaasti. Tavoitteemme on, että asiakkaamme pääsevät nopeasti eteenpäin projekteissaan ja ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun.
Ilmastointikanavia sisäkatossa – Esmitek Oy
Ilmastointikanavia katolla – Esmitek Oy

LVIA-suunnitelmalla kustannus­säästöä ja turvallisuutta

Hyvän suunnitelman avulla minimoidaan vahinkoja rakennusten elinkaaren aikana. Työntekijämme ovat ajan tasalla rakentamismääräyksistä. Asiakkaamme voivat luottaa, että suunnitelmissamme on huomioitu viimeisimmät asetukset sekä kohteiden erityispiirteet.

Asiakkaidemme on helppo kilpailuttaa projekteilleen toteuttaja laatimiemme suunnitelmien avulla. Hyvä suunnittelu maksaa itsensä takaisin monin eri tavoin. Teemme myös työmaaprojektien valvontaa ja tarjoamme monipuolisesti taloteknistä konsultointia.

LVIA-suunnittelu­palvelumme

Lämmitysjärjestelmät

Suunnittelemme lämmitysjärjestelmiä alkaen pientaloista aina kauppakeskuksiin ja suuriin teollisuuskohteisiin saakka.

Suunnitelman sisältö voi olla kaikkea olemassa olevan järjestelmän muutosten ja täysin uuden lämmitysjärjestelmän väliltä. Kauttamme saat suunnitelmat myös energiatehokkaisiin lämpöpumppu- tai esimerkiksi hybridilämmityskohteisiin.

Jäähdytysjärjestelmät

Suunnittelemme uusia jäähdytysjärjestelmiä ja vanhojen järjestelmien saneerauksia. Sisältö vaihtelee suuresti kohteen koon ja rakennuksen ominaisuuksien ja käyttötarkoituksen mukaan. Suurempiin kohteisiin, kuten esimerkiksi kauppakeskuksiin, voidaan rakentaa esimerkiksi järjestelmä, jossa sisäilmaa jäähdytetään maaviileällä, eli maalämpöpumppujen avulla.

Ilmanvaihto

Teemme ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelua eri kokoisiin ja monen tyyppisiin kohteisiin. Onnistuneen ilmanvaihdon osalta olennaista on oikea mitoitus. Huomioimme suunnitelmissa kiinteistön koon, käyttötarkoituksen ja kaikki viralliset asetukset.

Vesi- ja viemärijärjestelmät

Vesi- ja viemärijärjestelmät tulee suunnitella huolella, jotta rakennus säilyy turvallisena ja terveenä. Laadimme suunnitelmat kaiken kokoisiin kohteisiin ammattitaidolla. Meiltä voi pyytää suunnitelman myös saneerauskohteille.

Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmillä voidaan ohjata talotekniikan järjestelmiä kattavasti. Automaatiojärjestelmien suunnittelussa huomioidaan kohteen erityispiirteet ja tilaajan tarpeet.

Muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme LVIA- ja sähkösuunnitelmien lisäksi myös muita konsultointipalveluita. Lisää tietoa palveluista saat LVIA- ja sähkösuunnittelun yhteyshenkilöiltä.

Käyntiosoite

Esmitek Oy
Ilmarinkuja 3
45100 Kouvola
(Ässätornin 6. kerros)

Katso sijainti kartalla

Kaikki yhteystiedot