Sähkö­suunnitelmat ja konsultointi

LVIA- ja sähkö­suunnittelua ammatti­taidolla ja kustannus­tehokkaasti

Esmitek Oy on taloteknistä suunnittelua tekevä yritys Kymenlaaksossa Kouvolassa. Yritys tarjoaa ammattitaitoista LVIA- ja sähkösuunnittelua sekä konsultointia Kymenlaaksosta käsin Etelä-Suomen alueelle sekä muualle Suomeen.
Suunnitelman esittelyä – Esmitek Oy
Sähkökytkentöjä – Esmitek Oy

Sähkösuunnittelua

Esmitek Oy tekee kokonaisvaltaista sähkösuunnittelua eri kokoisiin kiinteistöihin. Laadimme kustannustehokkaat ja nykymääräysten mukaiset suunnitelmat mm. rakennusliikkeille, LVIS-urakoitsijoille, julkiselle sektorille kuten terveydenhuoltopalveluille sekä taloyhtiöille.

Sähkösuunnittelu­palvelumme

Valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnitelmia niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Suunnittelulla pyritään energia- sekä kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. Valaistuksen suunnittelussa huomioidaan mm. rakennuksen käyttäjäryhmät ja laatutekijät.

Teemme tiivistä yhteistyötä valaisintoimittajien kanssa, joten meiltä löytyy ajantasainen tieto laadukkaista ja energiatehokkaista ratkaisuista. Käytössämme ovat viimeisimmät ohjelmistot valaistussuunnitelmien laadintaan.

Sähköjärjestelmät

Sähköjärjestelmien suunnitelmat ja verkon mitoitus alkaen pientalokohteista aina teollisuuskohteisiin ja kauppakeskuksiin saakka.

Sähköautojen latausjärjestelmät

Suunnittelemme sähköautojen latausjärjestelmiä erilaisiin kohteisiin. Suunnittelemiamme latausjärjestelmiä on toteutettu kauppakeskuksiin, liikennemyymälöihin, marketteihin ja taloyhtiöihin.

Telejärjestelmät

Teemme telejärjestelmien suunnitelmia. Niihin kuuluvat mm. yleiskaapelointi- ja antennijärjestelmien tai esimerkiksi äänentoistojärjestelmien sekä ovipuhelinjärjestelmien suunnitelmat.

Tilaturvallisuusjärjestelmät

Suunnittelemme tilaturvallisuusjärjestelmiä niin yksityisiin kiinteistöihin kuin esimerkiksi toimisto- tai liikerakennuksiin. Suunnitelmaan sisältyy esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmä, rikosilmoitin- tai kameravalvontajärjestelmä.

Paloturvallisuusjärjestelmät

Paloturvallisuusjärjestelmän suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota kunkin kiinteistön erityispiirteisiin ja käyttötarkoitukseen. Suunnitelmat voivat sisältää esimerkiksi savunpoistojärjestelmän tai hätäkeskukseen liitetyn paloilmoitinjärjestelmän suunnittelun.

Muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme LVIA- ja sähkösuunnitelmien lisäksi myös muita konsultointipalveluita. Lisää tietoa palveluista saat LVIA- ja sähkösuunnittelun yhteyshenkilöiltä.

Käyntiosoite

Esmitek Oy
Ilmarinkuja 3
45100 Kouvola
(Ässätornin 6. kerros)

Katso sijainti kartalla

Kaikki yhteystiedot